Уеб дизайн

В днешно време интернет и информационните технологии играят важна роля в развитието на всеки един бизнес или простото популяризиране на събитие, личност, институция или дейност от различен характер. За да бъдете успешни Вие имате нужда от хора, които да обърнат внимание на това, което правите. Повече хора носят повече успех, а повечето успех води и удовлетворението от успешната кампания.

Ето защо изграждането на професионален и правилно отразяващ същността Ви уеб сайт е от първостепенно значение - днес всеки има компютър, всеки прекарва достатъчно време в интернет, за да попадне на изобилие от информация... Но как точно да намери качествените и истински услуги, продукти, стоки.. ? Как да намери точно Вас?

Ние вярваме във Вашия успех и разбираме колко е важно да успееш да бъдеш сред първите. Ние можем да направим така, че да бъдете намерени.. и не само това. Ние можем да направим така, че да бъдете истински видяни - да Ви бъде отделено полагащото се време, а не просто да бъдете поредната подмината компания с уеб сайт.

Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент. Дискутираме изискванията и предлагаме идеи за по-голям успех. Най-общо казано ние можем да предложим:

  • Анализ на дейността, с която се занимавате, анализ на целите Ви, очакванията, целевата група и плановете Ви за развитие
  • Качествена изработка или редизайн на уеб сайт, спазваща световните стандарти
  • Интегрирана система за управление на съдържанието, която позволява бърза и своевременна промяна на сайта, без необходимост от задълбочени компютърни умения
  • Оптимизация за търсещите машини като Google, Yahoo! и други (SEO оптимизация)
  • Пълно съдействие и намиране на подходяшо име в интернет, както и надежна хостинг компания
  • Съдействие при изготвянето на рекламните Ви кампании - изработка на визитки, брошури, дипляни и други печатни материали, както и съдействие при отпечатването им
  • Уникален дизайн, който не може да бъде подминат
  • Професионално отношение, подхождащо с разбиране към Вас, Вашите услуги и клиенти.
  • Поддръжка и консултации

Ние в Nubitvision знаем, че информацията, независимо от вида й, трябва да бъде поднесена максимално ясно и достъпно за всеки един потребител и потенциален клиент. Стремим се да постигнем успех, за да постигнете успех и Вие. Разглеждаме и тестваме всяка една част от проекта, като се поставяме на мястото на потребителя. Намираме най-добрите методи и визия, за да можем заедно да постигнем максималните резултати.