Оптимизация на сайтове

SEO (Search Engine Optimization / Оптимизация за търсещи машини) е процес, чрез който се подобрява намирането на сайта Ви от търсещите машини в Интернет. Колкото по-напред е позицията на сайта при търсене, толкова по-голям е шансът да бъде забелязан от потенциални клиенти. Статистиката показва, че когато потребителят търси в Google, при 75% от случаите той преглежда само първите 2-3 страници с намерени резултати. Затова оптимизацията на Вашия сайт за търсещи машини е от огромно значение за Вашия бизнес и разкрива допълнителен потенциал за реклама на Вашите продукти и дейност. Най-голямото преимущество на SEO оптимизацията, е че без значение кога е създаден един сайт, ако той е добре оптимизиран, ще е сред първите резултати предложени от Google при търсене.

Ние в Nubitvisioin познаваме всички SEO инструменти и практики. Знаем как точно да подходим към съдържанието Ви, колко агресивно да промотираме името Ви в интернет. Това, което правим е:

  • Анализ и оценка на текущото състояние на Вашия уеб сайт и неговия ранг в търсещите машини
  • Избор на подходящи ключови думи и изрази
  • Оптимизиране на кода и съдържанието на страницата, използвайки класически и модерни практики
  • Мониторинг на посещаемостта и резултатите постигнати прeди и след SEO оптимизацията
  • Оценка и препоръки за понататъшно развитие на уеб сайта

Да постигнете невероятни резултати в търсещите машини не е никак лесно. Ако някой Ви обещава първо място в Google след един месец, това едва ли е сериозно и професионално предложение. SEO оптимизацията е дългосрочен процес. Веднъж вече постигнати, резултатите трябва да бъдат задържани, а постоянната конкуренция и изобилието от нови и нови сайтове прави тази задача изключително трудна и отговорна. Ние от Nubitvision можем да Ви обещаем, че ще направим всичко възможно да успеете, да бъдете на върха и да запазите позициите си там. Знаем как да го направим! Дайте ни шанс!