Кои сме ние и какво целим...

В началото бяхме няколко амбициозни момчета имащи желание да опознаят интернет технологиите и начините да бъдеш видят едновременно в целия свят. Работихме наистина усърдно и с желание, като същевременно с това тайничко и не до там тайничко си мечтаехме един ден да работим по големи и отговорни проекти. Развивахме се постоянно още като ученици. Не пропускахме нито едно обучение, конференция или семинар. Присъствахме на всички олимпиади и печелехме с креативните си и новаторски идеи. Книгите в личните ни библиотеки се увеличаваха постоянно, а идеята да направим нещо съвместно и един ден да работим това, което обичаме и истински желаем не беше никак далеко.

В последствие започнахме да работим за фирми извън България. Трудът ни не се ценеше, но за сметка на това се учехме да бъдем твърди и амбициозни. Работата ни не беше лесна, но успявахме да се докоснем до новите технологии и тенденции, бяхме винаги в крак с услугите, които се предлагаха на пазара и не спирахме да трупаме още и още практика и знания за това, което ни доставяше най-голямо удоволствие - да създаваме уеб приложения.

...и така с времето, много усилия и труд успяхме да извоюваме своето място. Започнахме да получаваме все по-отговорни проекти и да печелим все по-добри клиенти и приятели. Истината е, че не сме се променили. Все още се учим и винаги ще бъде така, а мечтата ни да бъдем "някои" измежду всички останали ще продъжава да бъде преследвана...